Fahrettinpaşa İlkokulu

WEB https://fahrettinpasaio.meb.k12.tr
Adres : FAHRETTİN PAŞA MAH. CEMAL GÜRSEL. CAD. İLKOKUL NO: 31B TARSUS / MERSİN
VİZYON : Fahrettin Paşa İlk ve Ortaokulu olarak; Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim, öğretim ve etkinliklerinin bir parçası olarak, Tarsus’ta eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır.
MİSYON : Biz Fahrettin Paşa İlk ve Ortaokulu olarak;Atatürkçü düşünce çizgisinde, yaratıcı ve özgürce düşünen, öğrenmeyi, öğrenen öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, rekabetçi, ekip çalışmasına inanan, ulusal ver evrensel değerlere bağlı, her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : 12:50 VE 17:30
Isınma : ISINMA KLİMA İLE SAĞLANMAKTADIR.
Servis :
Ulaşım : ŞEHİRİÇİ ULAŞIM.
Yerleşim Yeri : Fahrettinpaşa Mah. Gürsel Cad. No41 Tarsus/MERSİN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ TARSUS MERKEZDE BULUNMAKTADIR.İL MERKEZİNE 30 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :